ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έκανε την επέμβαση ο Ταβάρες – Ποιο το διάστημα της απουσίας του

Επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη Μιγκέλ Ταβάρες του Παναθηναϊκού Β΄, σε εννέα μήνες υπολογίζεται η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Παναθηναϊκός: Έκανε την επέμβαση ο Ταβάρες - Ποιο το διάστημα της απουσίας του

Ο Μιγκέλ Ταβάρες στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Πορτογάλος εξτρεμ της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού έπειτα από τις εξετάσεις που έκανε, η διάγνωση έδειξε πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Σήμερα λοιπόν, ήταν η δύσκολη ώρα της επέμβασης η οποία εξελίχθει ομαλά. Πλέον ο Ταβάρες θα επιστρέψει στην Πορτογαλία για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα όπου και θα πραγματοποιηθεί η αποθεραπεία του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η επιστροφή του στη δράση θα γίνει σε εννέα μήνες, με τον Παναθηναϊκό να στέκεται στο πλευρό του αθλητή.

μι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.