ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Έτοιμος να μπει στο νέο του σπίτι θα είναι σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός αφού οι υπογραφές στη σύμβαση για την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό έπεσαν σήμερα το απόγευμα στο δημαρχείο Αθηνών.

Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Η πράσινη ΠΑΕ χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα μια από τις πιο ιστορικές του συλλόγου, αφού δρομολογήθηκε πλέον η είσοδος στο νέο του «σπίτι».

Σήμερα, στις 18:30 στο δημαρχείο έπεσαν υπογραφές στις τελικές συμβάσεις του έργου, ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών, κάτι που πλέον σημαίνει ότι μπορούν να αρχίσουν τα έργα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.415 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του.

Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.