ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η μεγαλύτερη ημέρα… μέχρι την επόμενη!

Η σημερινή ημέρα κρίνεται ιστορική για τον Παναθηναϊκό οργανισμό.

Γήπεδο Παναθηναϊκού: Η μεγαλύτερη ημέρα… μέχρι την επόμενη!

Μια ιστορία που τράβηξε χρόνια και ταλαιπώρησε πολύ τον Παναθηναϊκό συνολικά, από σήμερα μπαίνει στην τελική της ευθεία. Οι υπογραφές ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και την Κοινοπραξία (ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ) είναι και η τελευταία εκκρεμότητα μέχρι να αρχίσουν τα έργα.

/>

Πλέον, από σήμερα όλοι μετρούν αντίστροφα για την ανέγερση του νέου «σπιτιού» του «τριφυλλιού». Για το χτίσιμο του πιο σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Ελλάδα. Σε 36 μήνες από σήμερα…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσος καιρός απαιτείται από την υπογραφή της σύμβασης. Θα ακολουθήσει η αναθεώρηση της άδειας και τα έργα αρχίζουν σήμερα. Θεωρητικά, στις 19 Μαϊου του 2026 το γήπεδο θα είναι έτοιμο. Με μια πιθανότητα μιας καθυστέρησης 1-2 μηνών. Ουσιαστικά, από σήμερα μπαίνουμε στην τελική φάση για το μεγάλο έργο και ο Παναθηναϊκός από τη σεζόν 2026-27 θα αγωνίζεται στο νέο υπερσύχρονο γήπεδο του Βοτανικό.

Η σημερινή ημέρα είναι η μεγαλύτερη για τη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. Μέχρι την επόμενη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.