ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άσχημα νέα: Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή των εκλογών

Πώς θα πάμε στις κάλπες;

Άσχημα νέα: Πώς θα είναι ο καιρός την Κυριακή των εκλογών

Πώς θα πάμε στις κάλπες;

Μόλις πέντε ημέρες έμειναν για τις εκλογές 2023 που θα διεξαχθούν στις 21η Μαΐου, και δεν είναι λίγοι οι πολίτες που αναζητούν – πληκτρολογούν «πού ψηφίζω» προκειμένου να είναι έγκαιρα και έγκυρα ενημερωμένοι για τον τόπο που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η απάντηση δίδεται άμεσα ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν βρουν το σημείο όπου ψηφίζουν ενδεχομένως να χρειάζεται να ταξιδέψουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Και αυτούς τους επηρεάζει άμεσα ο καιρός αφού θα κρίνει αν θα πάνε με ευκολία στον προορισμό τους.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Κυριακή των εκλογών θα έχουμε μουντό σκηνικό, με λασποβροχές και μπόρες στα δυτικά και τα βορειοδυτικά.

Επίσης:

Αύριο Πέμπτη θα έχουμε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και κάποια φαινόμενα θα έχουμε από τη Θεσσαλία και βορειότερα. Την Παρασκευή, θα έχουμε ήλιο από το πρωί και το μεσημέρι κάποιες μπόρες θα έχουμε στην κεντρική Μακεδονία και στα κεντρικά ηπειρωτικά. Το Σάββατο, θα έχουμε από το απόγευμα λασποβροχές στα δυτικά και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.