ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον Παναθηναϊκό ο Παπαδημητρίου – Αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής

Την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στον Παναθηναϊκό ο Παπαδημητρίου - Αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής

Την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Θυμίζουμε πως, οι «πράσινοι» στη διετία που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν αποφασίσει από κοινού να μην στελεχώσουν τη συγκεκριμένη θέση και να «τρέχουν» όλα τα θέματα της ομάδας τα υπάρχοντα στελέχη, ωστόσο έπειτα από συζητήσεις αποφασίστηκε για την ομαλή λειτουργεία του οργανισμού να καλυφθεί η θέση με ένα στέλεχος που γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο πόστο.

Τέλος, επισημαίνουμε πως ο τελευταίος που είχε αντίστοιχα καθήκοντα στον Παναθηναϊκό, ήταν ο Πιέρ Ντρεοσί που είχε προσληφθεί στο «τριφύλλι» κατόπιν εισήγησης του Λάζλο Μπόλονι, τη σεζόν 2020-2021.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...