ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Γιάννης Παπαδημητρίου: Η δίψα για διάκριση, οι επιτυχημένες μεταγραφές στην ΑΕΚ και οι Λουτσέσκου – Αλμέιδα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικός διευθυντής και το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει το νέο στέλεχος του τριφυλλιού.

Γιάννης Παπαδημητρίου: Η δίψα για διάκριση, οι επιτυχημένες μεταγραφές στην ΑΕΚ και οι Λουτσέσκου - Αλμέιδα

Οι πράσινοι για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Πιερ Ντρεοσί αποφάσισαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γιάννη Παπαδημητρίου. O Παπαδημητρίου βρέθηκε στην ΑΕΚ από το 2021 έως το 2022 ενώ από το 2010 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2020 βρισκόταν στην Ξάνθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής για 14 χρόνια στην ομάδα της Ξάνθης και μάλιστα εφτασε στο σημείο να αγωνιστεί και με την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Τα χαρακτηριστικά του που τον έφεραν στο τριφύλλι

Ομολογουμένως είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με το αντικείμενο τα τελευταία δώδεκα χρόνια και πλέον έχει μάθει πολύ καλά την αγορά τόσο του εξωτερικού όσο και της χώρας μας. Όσοι άνθρωποι έχουν δουλέψει μαζί του τον χαρακτηρίζουν ως δουλευταρά. Είναι από τους τεχνικούς διευθυντές που ξεκινούν από το πρωί την δουλειά και τελειώνουν το βράδυ.

Τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Ξάνθη, πραγματοποιούσε συνεχώς ταξίδια, προκειμένου να δει από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Η αλήθεια είναι ότι χαρακτηρίζεται απ΄ όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του ως τελειομανής. Ένας ταπεινός άνθρωπος που αποδεικνύει ότι αξίζει μόνο μέσα από την δουλειά του.

Το κοινό χαρακτηριστικό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο συζήτησαν επί παντός επιστητού. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ο Σέρβος προπονητής άναψε το πράσινο φως για την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου. Φυσικά γνωρίζουμε καλά ότι για να δώσει το «οκ» ο Ιβάν γνωρίζει καλά το νέο συνεργάτη του.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου κάθε υποψήφιο ποδοσφαιριστή τον τσεκάρει πάρα πολύ. Κοιτάζει ενδελεχώς την κάθε περίπτωση και όσον αφορά το αγωνιστικό, αλλά και το εξωαγωνιστικό. Σε αυτό λοιπόν το κομμάτι ταιριάζει φουλ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κάπως έτσι ο Σέρβος προπονητής έναν άνθρωπο με τον ίδιο τρόπο σκέψεις που θα μπορέσει να του δώσει μια σημαντική βοήθεια.

Η δίψα για διάκριση και οι περιπτώσεις Άμραμπατ, Τσούμπερ, Λουτσέσκου και Αλμέιδα

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει όρεξη για να δουλέψει και να συνδυάσει το όνομά του με επιτυχίες του τριφυλλιού. Άλλωστε έχει έρθει σε μία πολύ καλή περίοδο του Παναθηναϊκού. Σε μια περίοδο που μπορεί να δουλέψει με τον τρόπο που θέλει και να συνεργαστεί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το δείγμα που υπάρχει είναι πολύ θετικό. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως είναι ο άνθρωπος που εφερε στην ΑΕΚ τους Τσούμπερ – Αμραμπατ. Δύο παίκτες με ποιότητα, που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μία ομάδα. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι ήταν ο άνθρωπος – κλειδί στην υπόθεση του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ, αλλά και στο να κάτσει στον πάγκο της Ξάνθης ο Λουτσέσκου και στη συνέχεια ο Μίλαν Ράσταβατς.

Όλα αυτά είναι πάντα σε θεωρητικό επίπεδο και μόνο από τα αποτελέσματα της δουλειά του θα κριθεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...