ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προχωράει ο σχεδιασμός – Σε πρώτο πλάνο η υπόθεση Κουρμπέλη

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου σήκωσε μανίκια ήδη και ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει.

Παναθηναϊκός: Προχωράει ο σχεδιασμός - Σε πρώτο πλάνο η υπόθεση Κουρμπέλη

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έχει ήδη πιάσει δουλειά και έχει ενημερωθεί για όλα τα ανοιχτά μέτωπα του «τριφυλλιού» αναφορικά με τις εκκρεμότητες στο ρόστερ και τις μεταγραφικές ανάγκες.

Βασική προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την ΠΑΕ και απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει αίσια το ντιλ.

Ακολούθως θα πάρουν σειρά οι επαφές με τους Σάρλια, Σάντσες και Πούγγουρα, τα συμβόλαια των οποίων επίσης λήγουν. Όσο για τις μεταγραφές, 3-4 κινήσεις αναμένονται άμεσα, όπως άλλωστε προανήγγειλε ο Γιάννης Αλαφούζος, με την προεργασία να έχει ήδη γίνει. Η παρουσία του Παπαδημητρίου θα επιταχύνει τις εξελίξεις.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.