ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καρφιά» Μποντίρογκα για την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού!

Ο Ντέγιαν Μποντίρογκα πήρε θέση για την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού.

«Καρφιά» Μποντίρογκα για την αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού!

Ο νέος πρόεδρος της λίγκας, λοιπόν, είπε με… νόημα πως ίσως τα στάνταρ δεν ήταν ίδια για όλους τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, υπογράμμισε πως πρέπει να υπάρχει ίδια αντιμετώπιση προς όλους.

Επί της ουσίας, πρόκειται για μια πολύ σημαντική δήλωση, καθώς ο Μποντιρόγκα άφησε για πρώτη φορά να εννοηθεί ότι η αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια από τη διοίκηση Τζόρντι Μπερτομέου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

«O Παναθηναϊκός και ειδικά η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει δώσει πολλά στην Euroleague σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Από την άλλη πλευρά τα στάνταρ της διοργάνωσης πρέπει να είναι ίδια για όλους. Όλοι πρέπει να είναι ίσοι. Ίσως αυτά τα στάνταρ κάποια στιγμή δεν ήταν τα ίδια για όλους. Μιλάμε με όλους τους συλλόγους και όλοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Euroleague, δείχνοντας πως έχει γίνει ένα… restart στις σχέσεις της διοργανώτριας αρχής με το «τριφύλλι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.