ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αυτές είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού»

Όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης γύρω από τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού.

Νικολογιάννης: «Αυτές είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού»

Τα τελευταία νέα γύρω από τον Παναθηναϊκό στο κομμάτι των μεταγραφών, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικού διευθυντή του συλλόγου: «Ήταν μια απόφαση που είχε ληφθεί μετά από συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή της ομάδας στις αρχές της προηγούμενης ομάδας. Ο προπονητής ζήτησε έναν τεχνικό διευθυντή γιατί είχε ένα μεγάλο βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι και δεν μπορούσε να το αντέξει. Αυξάνονται οι απαιτήσεις για αυτό και ζήτησε έναν άνθρωπο που θα ξεμπλοκάρει την κατάσταση των μεταγραφών. Ο Παπαδημητρίου έχει μιλήσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ξέρει τις ανάγκες της ομάδας και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θέλει ο προπονητής».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα του «τριφυλλιού» και στις προτεραιότητες που έχει θέσει ενόψει της μεταγραφική ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και στο θέμα με την ανανέωση του Κουρμπέλη, τονίζοντας πως εντός δέκα ημερών θα έχει κλείσει η υπόθεση του αρχηγού της ομάδας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.