ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σάμανταν: «Χαρούμενη στον Παναθηναϊκό – Aνυπομονώ να δω τους φιλάθλους» (Vid)

Το μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, από το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», Μαρτίνα Σάμανταν.

Σάμανταν: «Χαρούμενη στον Παναθηναϊκό - Aνυπομονώ να δω τους φιλάθλους» (Vid)

Η 30χρονη κεντρική, η οποία προστέθηκε φέτος στο ρόστερ των πρωταθλητριών Ελλάδας, εξέφρασε την ανυπομονησία της να βρεθεί στην Αθήνα και να ξεκινήσει της αγωνιστικές της υποχρεώσεις μπροστά στους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού:

«Γεια σε όλους. Είμαι η Μαρτίνα Σάμανταν και είμαι πολύ χαρούμενη που θα ανήκω στην ομάδα του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ να σας δω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...