ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σπουδαία εμφάνιση από Μίτα

Ο σκοπευτής του Παναθηναϊκού Μάκης Μίτας συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Καζακστάν και πραγματοποιεί καλή εμφάνιση.

Σπουδαία εμφάνιση από Μίτα

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται στον αγώνα σκητ Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Μάκης Μίτας καθώς ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα του.

Ο «πράσινος» πρωταθλητής βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα και ξεκίνησε τον αγώνα του με σκορ 74 δείχνοντας ότι διανύει περίοδο φόρμας.Ο Μίτας θα συνεχίσει τον αγώνα του με ακόμα δύο βολές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.