ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη ο Ζέκα: «Όλες οι όμορφες ιστορίες κάποτε τελειώνουν» (pic)

Το μήνυμα του Ζέκα, που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Αποχαιρέτησε την Κοπεγχάγη ο Ζέκα: «Όλες οι όμορφες ιστορίες κάποτε τελειώνουν» (pic)

Ο Κάρλος Ζέκα μετά από 6 χρόνια αποχωρεί από την Κοπεγχάγη. Ο Έλληνας διεθνής με μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας και τους κάλεσε στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Ο Ζέκα είναι κοντά μάλιστα στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του εδώ.

Αναλυτικά το μήνυμα:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Γεια σας φίλοι της Κοπεγχάγης,

Ήρθε η στιγμή να πω το αντίο. Θα ήθελα να ξέρετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που έπαιξα γι΄ αυτό το κλαμπ, που φόρεσα αυτή τη φανέλα και που έπαιξα για σας. Όλες οι ωραίες ιστορίες έχουν ένα τέλος. Θα μείνω εδώ μέχρι να τελειώσει. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό γι΄ αυτή την ομάδα και γι΄ αυτή τη φανέλα. Οπότε ελπίζω να σας δω σύντομα και την Κυριακή να κλείσουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο και όπως σας αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.