ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκανε αυτό που έπρεπε και πάει στο Περιστέρι για να τελειώσει τη δουλειά

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 89-80 του Περιστερίου, έκανε το 2-1 και πλέον απέχει μια νίκη για την πρόκριση στους τελικούς.

Έκανε αυτό που έπρεπε και πάει στο Περιστέρι για να τελειώσει τη δουλειά

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 89-80 του Περιστερίου, έκανε το 2-1 και πλέον απέχει μια νίκη για την πρόκριση στους τελικούς.

Οι πράσινοι έκαναν τα εύκολα- δύσκολα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν σοβαρεύτηκαν “καθάρισαν” τη νίκη και πήραν κεφάλι στην ημιτελική σειρά της basket league.

Μετά το 49-49 του πρώτου ημιχρόνου και την κακή άμυνα για το τριφύλλι, η Τρίτη περίοδος είχε διαφορετική εικόνα. Η άμυνα έσφιξε, ο Παναθηναϊκός άρχισε να βγάζει ενέργεια και με ένα επιμέρους 27-10, ξέφυγε, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν στο 4ο δεκάλεπτο, αλλά ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη που ήθελε. Αν επικρατήσει στο 4ο ματς  (27/5, 19:15), τότε θα πάρει και την πρόκριση στους τελικούς.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο κορυφαίας των νικητών (20 πόντοι με 4/6 τρίποντα και 7 ριμπάουντ), ο Πάρις Λι τον ακολούθησε (16 πόντοι, 5 ασίστ). Καλή δουλειά έκανε και ο Ματέους Πονίτκα (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

Τα Δεκάλεπτα: 30-24, 49-49, 76-59, 89-80.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...