ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το Video της «πράσινης» ΠΑΕ για την επιστροφή του Ζέκα

Με ένα πολύ όμορφο βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του Κάρλος Ζέκα με το «τριφύλλι», ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την επίσημη επιστροφή του.

Παναθηναϊκός: Το Video της «πράσινης» ΠΑΕ για την επιστροφή του Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε και επίσημα στον Παναθηναϊκό έπειτα από 2095 ημέρες, με την «πράσινη» ΠΑΕ να τον ανακοινώνει με ένα πολύ όμορφο βίντεο.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, επιστρέφει σε γνώριμα για τον ίδιο λημέρια και έγινε η πρώτη μεταγραφή του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 2.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.