ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα που άνοιξε τις μεταγραφές και οι επόμενοι

Σε πρώτο πλάνο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα που άνοιξε τις μεταγραφές και οι επόμενοι

Ο Κάρλος Ζέκα είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με το «τριφύλλι» να βάζει σε πλήρη σχεδιασμό το μεταγραφικό πλάνο του και να ετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις.

Ο 34χρονος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια με συνοπτικές διαδικασίες και στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να φανούν συνεπείς στο καλοκαιρινό ραντεβού των προκριματικών για το Champions League.

Στο προσκήνιο παραμένει η ανανέωση του Δημήτρη Κουρμπέλη που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τους «πράσινους» να θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τον Τσέχο, Όντρεϊ Λινγκρ, παραμένει ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο των «πρασίνων» αλλά δεν είναι και η μοναδική περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει, οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν ολοκληρώσει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας 3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο ενισχυμένοι για τα προκριματικά και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισης από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.