ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα που άνοιξε τις μεταγραφές και οι επόμενοι

Σε πρώτο πλάνο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ο Ζέκα που άνοιξε τις μεταγραφές και οι επόμενοι

Ο Κάρλος Ζέκα είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με το «τριφύλλι» να βάζει σε πλήρη σχεδιασμό το μεταγραφικό πλάνο του και να ετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις.

Ο 34χρονος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια με συνοπτικές διαδικασίες και στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να φανούν συνεπείς στο καλοκαιρινό ραντεβού των προκριματικών για το Champions League.

Στο προσκήνιο παραμένει η ανανέωση του Δημήτρη Κουρμπέλη που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τους «πράσινους» να θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα.

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 14.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τον Τσέχο, Όντρεϊ Λινγκρ, παραμένει ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο των «πρασίνων» αλλά δεν είναι και η μοναδική περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει, οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν ολοκληρώσει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας 3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο ενισχυμένοι για τα προκριματικά και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισης από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ