ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια διαρκείας και η νέα φανέλα από την adidas

Ο πράσινος σχεδιασμός δεν είναι μόνο αγωνιστικός - μεταγραφικός ενόψει της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια διαρκείας και η νέα φανέλα από την adidas

Ο Παναθηναϊκός θα αρχίσει προετοιμασία για την επόμενη χρονιά στις 14 Ιουνίου και στις 25 του μήνα θα μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο. Μέχρι τότε, πέραν των μεταγραφικών κινήσεων, θα γίνουν κι άλλα πράγματα που αφορούν, φυσικά, τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και την παρουσίαση της νέας φανέλας.

Η καμπάνια και προώθηση των εισιτηρίων για τη νέα σεζόν, τα οποία και αναμένεται να εξαντληθούν, θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στα μέσα Ιουνίου, πιθανότατα λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Θα γίνουν γνωστές οι τιμές και όλες οι λεπτομέρειες για όσους θα θελήσουν να αγοράσουν ή να ανανεώσουν.

Αναφορικά με τις νέες φανέλες της ομάδας, η παρουσίασή τους αναμένεται να γίνει προτού η ομάδα αναχωρήσει για την Αυστρία. Θυμίζουμε ότι από φέτος ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην adidas και ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία αυτή τη νέα συνεργασία και τις καινούριες εμφανίσεις του “τριφυλλιού”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.