ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπονητής Σλάβια: «Θέλουμε πολύ να μείνει ο Λινγκρ, αλλά…»

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, αναφέρθηκε στο μέλλον του Οντρέι Λινγκρ.

Προπονητής Σλάβια: «Θέλουμε πολύ να μείνει ο Λινγκρ, αλλά...»

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής της Σλαβια Πράγας για τον Λινγκρ που αποτελεί υποψήφιο στόχο του Παναθηναϊκού:

«Θα ήθελα πολύ να μείνει σςτη Σλάβια, αλλά έχει ήδη προσφέρει πολλές υπηρεσίες εδώ, είναι μαζί μας για πάνω από τρία χρόνια. Πάντα έδινε και δίνει το καλύτερο για τη Σλάβια, συνεπώς κάποιοι παίκτες όπως ο Όντρεϊ αξίζουν περισσότερο μια μεταγραφή από κάποιους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν από τον σύλλογο, μπορούν να συνδέσουν ολόκληρη την καριέρα τους με τη Σλάβια.

Δεν υπάρχει κάτι βέβαιο προς το παρόν, οι αποφάσεις θα ληφθούν το καλοκαίρι και για μας στόχος είναι να προετοιμαστούμε στην ιδέα ότι κάποιος παίκτης θα αποχωρήσει».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.