ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ζέκα έπρεπε να επιστρέψει και έρχεται για να βοηθήσει και στο γήπεδο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επιστροφή του Ζέκα, που επιβαλλόταν να γίνει και διότι είναι ένα κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να τιμάει τα δικά του παιδιά.

Ο Ζέκα έπρεπε να επιστρέψει και έρχεται για να βοηθήσει και στο γήπεδο!

Η επιστροφή του Ζέκα είναι γεγονός. Μία επιστροφή, που ψηνόταν χρόνια τώρα, αφού υπήρχε ανοιχτή γραμμή μεταξύ διοίκησης και παίκτη ειδικά την τελευταία διετία. Το 2017 ο Ζέκα έφυγε λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων της ομάδας και από τότε οι δύο πλευρές είχαν πει, ότι θα συνεργαστούν και πάλι και ο παίκτης θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα, που έχει δεθεί περισσότερο από κάθε άλλη στην καριέρα του.

Ναι ο Ζέκα δεν είναι προϊόν της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ούτε γεννήθηκε στην Ελλάδα, ούτε μεγάλωσε στην χώρα μας, ούτε ήταν από μικρός Παναθηναϊκός. Από το 2011, που ήρθε μέχρι το 2017 έζησε τόσο έντονες στιγμές στον Παναθηναϊκό, δέθηκε τόσο πολύ με το κλάμπ και την ομάδα, που είναι σαν να άρχισε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον ξέρει ελληνικά, πλέον είναι και Ελληνας και παίζει και στην Εθνική. Τόσο καιρό φωνάζουμε δικαιότατα και κατηγορούμε όλες τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού, που έχουν ευθύνη, ότι ο Παναθηναϊκός τρώει τα παιδιά του. Με τον Ζέκα έπρεπε να γίνει αυτό, που έγινε. Σίγουρα μετά από δύο χιαστούς κανείς δεν ξέρει πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά επειδή τον ξέρω μπορώ να σας πω, ότι έχει τέτοια κάψα  να παίξει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, που μπορεί να μας εκπλήξει όλους ευχάριστα τη νέα σεζόν. Ετσι και αλλιώς ο Ζέκα με την παρουσία του μπορεί να βοηθήσει και στα αποδυτήρια, αφού ξέρει τι είναι ο Παναθηναϊκός και τώρα είναι σε φάση αποθεραπείας, όπως και ο Αϊτόρ(Οκτώβριο το έπαθαν και οι δύο) και μπορεί να είναι έτοιμος σύντομα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κυριότερο από όλα είναι ότι τόσο ο Ζέκα, όσο και ο Παναθηναϊκός ήθελαν πολύ και πάλι να σμίξουν. Και όταν αυτό γίνεται συνήθως το αποτέλεσμα είναι θετικό. Ο Ζέκα είναι ένας παίκτης, που και ενέργεια έχει και τρεξίματα, αν είναι καλά εγώ πιστεύω, ότι θα δώσει πολλές βοήθειες στην ομάδα. Και να ξέρετε και κάτι ακόμα. Οι ηλικίες δεν φαίνονται στις ταυτότητες, αλλά στο γήπεδο. Έχω δει 25άρηδες να παίζουν σαν παλαίμαχοι και 35άρηδες να είναι στην πρώτη γραμμή και να παίζουν σαν έφηβοι. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Φυσικά πέρα από τον Ζέκα, που είναι ξεχωριστή περίπτωση πιστεύω, ότι η ομάδα θέλει άλλα δύο χαφ ακόμα, στο 6-8 ο ένας και στο 8-10 ο άλλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...