ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λι η προετοιμασία για το Game 4 με το Περιστέρι

Με ένα πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία του τριφυλλιού για το game 3 με το Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λι η προετοιμασία για το Game 4 με το Περιστέρι

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη «έσφιξε» την άμυνά της, μείωσε τα λάθη της και έφτασε με άνεση στο τελικό αποτέλεσμα και πήρε το προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Τώρα, στόχος του «τριφυλλιού» δεν είναι άλλος από το να πάει στο Περιστέρι το Σάββατο το απόγευμα, να κάνει το break και να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League. Με αυτό τον στόχο ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας με τον Χρήστο Σερέλη να μην έχει στη διάθεσή του τον Πάρις Λι ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, από τον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Ο τραυματισμός δεν μοιάζει ιδιαίτερα σοβαρός και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ο παίκτης έχει πολλές πιθανότητες να συμμετάσχει στην αυριανή προπόνηση της ομάδας. 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.165 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...