ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Ο Γιαννακόπουλος θα βάλει πολλά λεφτά»

Ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό.

Παππάς: «Ο Γιαννακόπουλος θα βάλει πολλά λεφτά»

Αναλυτικά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς:

Για το ποιος από τον ΠΑΟ φοβόταν τα αεροπλάνα: «Ο Γιάνκοβιτς ήταν χ…της. Ο Ραμέλ Κάρι έκανε 45 προσευχές ήταν θρήσκος… Και ο Διαμαντίδης φοβόταν.»

Για τους Γιαννακόπουλους: «Όλο αυτό το οικοδόμημα, το brand οφείλεται σε αυτούς του ανθρώπους. Ξοδέψανε 500 εκατ. ευρώ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.584 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν αρκετοί που έχουν τόσα λεφτά, ποιος θα τα έδινα καθαρά για το πάθος του για μια ομάδα; Βλέπεις, όμως, και η υστεροφημία τους, ακόμη και στην κηδεία τους ήταν λαϊκό προσκύνημα. Έχουν μείνει στη μνήμη ως δύο σπουδαίες προσωπικότητες…

Το μπάσκετ δεν είναι επένδυση. Πρέπει να είσαι τρελός… Και εμείς σαν οπαδοί απαιτούμε να βάλουν λεφτά…»

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού«Από αυτά που ξέρω, από φέτος το καλοκαίρι θα γίνει τεράστια προσπάθεια να κάνει πραγματικό πρωταθλητισμό ο Παναθηναϊκός. Θα βάλει πολλά χρήματα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει…»

Δείτε παρακάτω:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.