ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε θέση ο μάνατζερ του Πάντερ για Παναθηναϊκό!

Θέση για το μέλλον του πελάτη του πήρε ο μάνατζερ του Κέβιν Πάντερ, Χάρης Παπαδόπουλος.

Πήρε θέση ο μάνατζερ του Πάντερ για Παναθηναϊκό!

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Χάρης Παπαδόπουλος, μάνατζερ του Πάντερ:

«Ο Κέβιν μου διαμήνυσε ότι δεν θέλει να μπει σε διαπραγμάτευση με καμία ομάδα, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Δεν μπορούμε να συζητάμε για τέτοια θέματα σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Όλες οι κουβέντες για το μέλλον του θα γίνουν μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της Παρτιζάν».

Φυσικά, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι υπαρκτό και επιβεβαιώνεται, αλλά δεν υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσει κάτι τώρα στην εν λόγω υπόθεση. Οι «πράσινοι», ως οργανισμός, έχουν κάνει focus στην «επόμενη μέρα» και ασχολούνται με αυτή, όμως σε όλα τα πρωταθλήματα παίζεται η τελική έκβαση της σεζόν και οι περισσότεροι παίκτες δεν σκέφτονται αυτή τη στιγμή το «μεταγραφικό παζάρι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...