ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χιλ: «Αυτό είπα για Χεζόνια – Θα φτιάξει ομάδα Final 4 ο Αταμάν» (Pic)

Ο εκπρόσωπος του Μάριο Χεζόνια, Κρίστοφερ Χιλ, θέλησε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με όσα έγραψε για τον Κροάτη φόργουορντ και τον Παναθηναϊκό.

Χιλ: «Αυτό είπα για Χεζόνια - Θα φτιάξει ομάδα Final 4 ο Αταμάν» (Pic)

Μια ανάρτηση του Κρίστοφερ Χιλ που ενέπλεξε τον Μάριο Χεζόνια και τον Παναθηναϊκό, ήταν ικανή για να βάλει «φωτιές» σχετικά με μια πιθανή επιστροφή του παίκτη στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο Κρίστοφερ Χιλ, μέσα από ένα νέο του μήνυμά, θέλησε να διευκρινίσει την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

«Για να διορθωθεί η παρεξήγηση.

1. Πίστη στο 3ετές πλάνο να είναι Πρωταθλητής Ευρωλίγκας.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Πίστη στη διαδικασία. Από ελεύθερος το 2020 σε Πρωταθλητής Euroleague το 2023.

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού πιστεύω ότι ο κόουτς Αταμάν θα φτιάξει μια ποιοτική ομάδα Final Four μέσα σε 3 χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά στο διευκρινιστικό του μήνυμά ο εκπρόσωπος του Κροάτη φόργουορντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.