ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρόταση ανανέωσης στον Κουρμπέλη – Αναμονή για την απάντησή του

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει στα χέρια του πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Πότε αναμένεται η απάντηση.

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρόταση ανανέωσης στον Κουρμπέλη - Αναμονή για την απάντησή του

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο ρόστερ του και τα επόμενα χρόνια, με την πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή να έχει στα χέρια της την «πράσινη» πρόταση.

Στο συμβόλαιο του προβλέπονται βελτιωμένες απολαβές και άπαντες στο «τριφύλλι» βρίσκονται στην αναμονή για την απάντηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Οριστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της παραμονής ή όχι του αρχηγού των «πρασίνων» θα υπάρξουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, γεγονός που είχε προαναγγείλει και ο ίδιος μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.430 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιθυμία των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι δεδομένη για την παραμονή του αρχηγού της ομάδας με την οποία έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν σε 36 αναμετρήσεις με 1 γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.