ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Προτεραιότητά μου να κατακτήσουμε με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα – Αν εκλεγώ δήμαρχος, θα είμαι 100-0 αφοσιωμένος εκεί»

Ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του σε κανάλι στο youtube αναφέρεται στον Παναθηναϊκό, το μέλλον, αλλά και την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων.

Παππάς: «Προτεραιότητά μου να κατακτήσουμε με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα – Αν εκλεγώ δήμαρχος, θα είμαι 100-0 αφοσιωμένος εκεί»

«Είμαι ακόμα μέλος στον Παναθηναϊκό. Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά το κομμάτι του δήμου, το έχω πάρει τόσο ζεστά και αν όλα πάνε καλά και βρεθούμε σε αυτή τη θέση θα αφιερωθώ 100 -0 εκεί. Το άλλο είναι η αγάπη μου, η καψούρα μου. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στα άλλα, ίσως βρω έναν τρόπο να παίζω, αλλά σίγουρα όχι επαγγελματικά και σίγουρα όχι σε ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού προφανώς. Είμαι φίλαθλος, είμαι από μικρός παιδί υποστηρικτής του Παναθηναϊκού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.