ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αρνήθηκε να ανανεώσει ο Λινγκρ, κάνει πρόταση 3 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός»

Οι Τσέχοι τονίζουν ότι ο Οντρέι Λινγκρ δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σλάβια Πράγας.

«Αρνήθηκε να ανανεώσει ο Λινγκρ, κάνει πρόταση 3 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός»

Ο άσος της Σλάβια Πράγας απασχολεί τον Παναθηναϊκό και όπως μεταδίδει το infotbal, ο ποδοσφαιριστής δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τσεχίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με το δημοσίευμα ο Λινγκρ αρνήθηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Σλάβια.

Μάλιστα, οι Τσέχοι γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον παίκτη και προσθέτουν ότι αναμένεται επίσημη προσφορά την επόμενη εβδομάδα ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 8.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. θα συνεχίσει ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».

loading...
ΣΧΟΛΙΑ