ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’ στη Ρόδο

Ο Παναθηναϊκός Β' έκανε φοβερά λάθη απέναντι στον Διαγόρα και γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-1 στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό Β' στη Ρόδο

Ο Παναθηναϊκός Β’ έκανε φοβερά λάθη απέναντι στον Διαγόρα και γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-1 στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Από ένα λάθος του Δημητριάδη, που έχασε την μπάλα, ο Σταμένκοβιτς σέντραρε παράλληλα από αριστερά, με τον Τσιαντούλα να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, πετυχαίνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, μόλις στο 11’.

Στο 26ο λεπτό από την πάσα του Τσιαντούλα ο Σταμένκοβιτς βγήκε ταχύτατα στην «κόντρα» απέναντι στον Σουρδή και με δυνατό διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-0.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελικά, οι Ροδίτες έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, στο 39ο λεπτό, με τον Ρόμπι να σκοράρει στην εστία της ομάδας του με κεφαλιά, στην προσπάθειά του να διώξει. Για να έρθει η πρώτη ωραία συνεργασία των παικτών του Σωτήρη Αντωνίου, με τον Δημητριάδη να δίνει την ασίστ στον Σερπέζη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ, μείωσε σε 3-1 στο 43’.

Στο 57’, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σουρδή και αφού δεν βρέθηκε κανείς να διώξει την μπάλα, ο Μανιάς κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, για το 4-1 υπέρ του Διαγόρα.

Διαγόρας: Αθανασόπουλος, Μαγκάκης, Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης (80’ Πετράκης), Γκάτα (87’ Παραστατίδης), Καραμάνης, Τσιαντούλας (72’ Μπούμπας), Αρίας (80’ Παπαϊωάννου), Μανιάς, Σταμένκοβιτς.

Παναθηναϊκός Β: Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (46’ Σιδεράς), Αντωνίου, Δημητριάδης (46’ Μαρτίνης), Εμπό (63’ Αθανασακόπουλος), Βουτσάς (46’ Καραμπάς), Σερπέζης, Κρυπαράκος, Τερεζίου (68’ Σαρδέλης), Καρβούνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.