ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λίγος ξανά στο Περιστέρι και η πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πάλι τη γνωστή του φετινή αστάθεια, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 76-71 από το Περιστέρι και η πρόκριση στους τελικούς της basket league θα κριθεί στο ΟΑΚΑ.

Λίγος ξανά στο Περιστέρι και η πρόκριση θα κριθεί στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πάλι τη γνωστή του φετινή αστάθεια, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 76-71 από το Περιστέρι και η πρόκριση στους τελικούς της basket league θα κριθεί στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να “καθαρίσουν” την υπόθεση πρόκριση, αφού ήταν ξανά κατώτεροι των περιστάσεων μέσα στην έδρα της ομάδας των δυτικών προαστίων. Βρέθηκαν να χάνουν με μεγάλη διαφορά, προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά έφυγαν από το Περιστέρι με την ήττα και το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά κακός, με χαμηλά ποσοστά και χαμηλού επιπέδου μπάσκετ. Το Περιστέρι άρχισε να χτίζει διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν ξέφυγε με 10 πόντους ((27-17). Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη συνέχισε να είναι καλύτερη, με τους Ραντάνοφ και Φρανσίσκο να διαμορφώνουν το 32-19, πριν η διαφορά εκτοξευτεί στο +16 (39-23). Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να μειώσουν με Γκουντάιτις (39-27). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 41-28.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην τρίτη περίοδο, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πάλευε για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, δεν τα κατάφερε ποτέ και απλώς μείωσε με το σκορ του δεκαλέποτου να είναι 59-55.

Ο Γκριγκόνις έβαλε δύσκολο σουτ για το 67-62, όμως ο Μπίλαν απάντησε για το 69-62. Ο Πονίτκα με τρεις δικούς του πόντους μείωσε σε 69-65, η διαφορά έπεσε και στους δύο και το ματς έγινε ντέρμπι. Ομως, ούτε και τότε κατάφερε ο Παναθηναϊκός να περάσει μπροστά. Ο Φρανσίσκο έβαλε μεγάλο σουτ σουτ για το 72-67, το οποίο στην ουσία τέλειωσε το ματς. Το τελικό σκορ ήταν 76-71.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 41-28, 59-55, 76-71

Περισσότερα σε λίγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.