ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ντνίπρο ή Ζόρια η πιθανή αντίπαλος από Ουκρανία, τρεις οι υποψήφιοι από το Βέλγιο

Η Σαχτάρ δεν θα είναι οριστικά υποψήφια αντίπαλος του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντνίπρο ή Ζόρια από Ουκρανία ενώ στο Βέλγιο γίνεται ένας... χαμός.

Παναθηναϊκός: Ντνίπρο ή Ζόρια η πιθανή αντίπαλος από Ουκρανία, τρεις οι υποψήφιοι από το Βέλγιο

Τα πρωταθλήματα σε Βέλγιο και Ουκρανία ολοκληρώνονται την άλλη εβδομάδα και τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν κατ΄επέκταση αναφορικά με τους υποψήφιους αντιπάλους του τριφυλλιού στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σαχτάρ επικράτησε με 3-0 της Ντνίπρο. Έτσι οριστικά η Σαχτάρ δεν θα είναι πιθανή αντίπαλος του τριφυλλιού. Την ίδια στιγμή για την δεύτερη θέση στην Ουκρανία παλεύουν η Ντνίπρο με την Ζόρια. Οι δύο τους ισοβαθμούν στην  δεύτερη θέση, με την πρώτη να υπερτερεί  στην μεταξύ τους ισοβαθμία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σε περίπτωση που την τελευταία αγωνιστική επικρατήσει της αδιάφορης Κρίβμπας εντός έδρας θα βγει δεύτερη. Την ίδια στιγμή η Ζόρια παίζει με την εξίσου αδιάφορη Μινάι.

Παράλληλα, τα πράγματα στο Βέλγιο δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα και αυτή τη στιγμή είναι τρεις οι ομάδες που είναι πιθανό να τερματίσουν στην δεύτερη θέση. Η Αντβέρπ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σεν Ζιλουάζ, κάτι που σημαίνει διατήρησε την θέση της στην κορυφή καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή με 46 βαθμούς, αλλά η πρώτη υπερτερεί στην βαθμολογία. Επιπρόσθετα, αν η Γκενκ που παίζει στις 19:30 κερδίσει εκτός έδρας την Κλαμπ Μπριζ, τότε θα φτάσει τους 45 βαθμούς και θα διεκδικεί και αυτή το πρωτάθλημα ενώ μπορεί να βγει και αυτή δεύτερη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άρα στο Βέλγιο όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική, με τις Αντβερπ – Σεν Ζιλουάζ και Γκενκ να είναι πιθανό να τερματίσουν στην δεύτερη θέση  ενώ από την Ουκρανία υποψήφια αντίπαλος του τριφυλλιού θα είναι μία εκ των Ντνίπρο ή Ζόρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.