ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Με κάτι τέτοια βίντεο πήγε στο +20: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έκανε ξανά…

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κίνηση - ματ.

Με κάτι τέτοια βίντεο πήγε στο +20: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έκανε ξανά…

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κίνηση – ματ.

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε τελικά μεγαλύτερα ποσοστά στους νέους, ήταν ένα από τα πολλά… στανταράκια των φετινών εκλογών, στα οποία πέσαμε συνολικά έξω. Η ΝΔ κατάφερε να πάρει τις περισσότερες ψήφους και σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει τακτικά βιντεάκια στο Tiktok, όπως ακριβώς τον συμβούλευσε και ο Αμερικάνος ειδικός στην επικοινωνιολογία, που συνεργάζεται με τη ΝΔ.

Αναλυτικά εδώ

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 228.931 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ