ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τίμησαν τη μνήμη του Σπύρου Ντόκου οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού

Όλοι οι ποδηλάτες του «τριφυλλιού» αφιέρωσαν την παρουσία και τις διακρίσεις τους στον αδικοχαμένο Σπύρο Ντόκο.

Τίμησαν τη μνήμη του Σπύρου Ντόκου οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού

Το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου διοργανώθηκε στην Ιτέα από τον Ζευς ΠΟ αγωνιστικό διήμερο στη μνήμη του ποδηλάτη του Παναθηναϊκού, Σπύρου Ντόκου, ο οποίος το 2016 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 16 ετών κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε εκεί με τέσσερις αθλητές οι οποίοι είχαν εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα (Σάββατο 27/5) η Λυδία Μούτσιου πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των Νέων Γυναικών. Ο Χρήστος Καφρίτσας ήταν δεύτερος στην κατηγορία Masters Γ΄, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Κώστας Πιπίνης ήταν έκτος και ο Ντάνος Μινιάδης έβδομος.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη δεύτερη ημέρα (Κυριακή 28/5) και πάλι η Λυδία Μούτσιου έκοψε πρώτη το νήμα στην κατηγορία Νέων Γυναικών και έκανε το double μετά την πρώτη θέση στη σαββατιάτικη Ατομική Χρονομέτρηση.

Από κει και πέρα στην κατηγορία Masters Γ’ ο Κώστας Πιπίνης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, ενώ ο Ντάνος Μινιάδης δεν κατάφερε να ξεκινήσει λόγω τραυματισμού.

Όλοι οι ποδηλάτες του «τριφυλλιού» αφιέρωσαν την παρουσία και τις διακρίσεις τους στον Σπύρο Ντόκο. Σημειώνουμε πως ο έφορος του Ζευς ΠΟ είναι ο πατέρας του αδικοχαμένου Σπύρου, Γιώργος Ντόκος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.