ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα του Αμορίμ στον Αλεξανδρόπουλο, η συνάρτηση με την υπόθεση Κουρμπέλη και οι προϋποθέσεις επιστροφής

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο στον Αλεξανδρόπουλο ότι δεν τον υπολογίζει. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με το... δικό του παιδί.

Το μήνυμα του Αμορίμ στον Αλεξανδρόπουλο, η συνάρτηση με την υπόθεση Κουρμπέλη και οι προϋποθέσεις επιστροφής

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έχει απωλέσει πλήρως την εμπιστοσύνη του στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Τόσο πολύ, ώστε δεν τον χρησιμοποίησε ούτε δευτερόλεπτο στη νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-1 επί της Βιζέλα, σε ένα ματς που ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε… εφεδρική ενδεκάδα!

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.