ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πήρε η Κοπεγχάγη – Αποθεώθηκε ο «πράσινος» Ζέκα (Pics)

Χαρές και πανηγύρια για την Κοπεγχάγη του εδώ και λίγες ημέρες ξανά «πράσινου» Κάρλος Ζέκα, που αποθεώθηκε στο φινάλε.

Το πήρε η Κοπεγχάγη - Αποθεώθηκε ο «πράσινος» Ζέκα (Pics)

Η Κοπεγχάγη έκοψε πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος Δανίας και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Στο φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στη Βίμποργκ, η ομάδα του Κάρλος Ζέκα πανηγύρισε και με τη βούλα… την κούπα, ενώ ο κόσμος της, αποθέωσε τον 34χρονο ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από το σύλλογο έπειτα από μια εξαετία για να γυρίσει στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Το παράδοξο της υπόθεση είναι πως ο Ζέκα έμελλε να πανηγυρίσει ακόμα ένα τίτλο με την ομάδα κόντρα σε σύλλογο που φέρει σαν σήμα το «τριφύλλι», τον οποίο σήκωσαν κυριολεκτικά στο αέρα οι συμπαίκτες του, αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.780 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.