ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Εβδομάδα επαφών για Λινγκρ – Ανοικτό του Κουρμπέλη»

Τα νεότερα γύρω από τα «καυτά» μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Εβδομάδα επαφών για Λινγκρ - Ανοικτό του Κουρμπέλη»

Για το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, αυτό του Λινγκρ, αλλά και τη μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά, για την υπόθεση με τον Κουρμπέλη, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Μιλάνε οι δυο πλευρές και θα δούμε το αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες. Περιμένουμε την τελική κατάληξη. Η Τράμπζονσπορ του δίνει περίπου 1 εκατ. ευρώ, οι Τούρκοι γράφουν ότι είναι πιθανό να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά ας κρατήσουμε ανοιχτό το θέμα. Ο Παναθηναϊκός κάνει αυτό που έπρεπε για τον κρατήσει. Το θέμα δε θα τραβήξει πολύ».

Για τον Λινγκρ: «Είναι εβδομάδα επαφών αυτή για το θέμα του Λινγκρ. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Όλοι στην ομάδα θέλουν κάποιες μεταγραφές να έχουν γίνει μέχρι να φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι παίκτης που καλύπτει τα «θέλω» του Γιοβάνοβιτς στη θέση που ψάχνει η ομάδα. Αν αποκτηθεί θα τον βοηθήσει στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, που φέτος είχε πρόβλημα ο Παναθηναϊκός».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.788 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν: «Προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι. Στα μέσα Ιουνίου θα βγουν οι ανακοινώσεις για τα διαρκείας και υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο, διότι πέρα από τη στεναχώρια για την απώλεια του τίτλου, είδε μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, ενώ υπάρχει και η Ευρώπη. Ο κόσμος θέλει να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει τη νέα σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.