ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Δούλη

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Δούλη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαρία Δούλη για το ποδόσφαιρο γυναικών, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024. Η νεαρή αθλήτρια παραμένει στον Παναθηναϊκό για δεύτερη χρονιά και αναμένεται να βοηθήσει το τμήμα στους νέους στόχους στην Α΄ Εθνική.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μαρία Δούλη ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που παραμένω στο Σύλλογο. Χαίρομαι που η ομάδα έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για τη φετινή σεζόν, η οποία θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική. Είμαι έτοιμη να δώσω το 200% και αυτή τη χρονιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.