ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Κανδανολέων

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Κανδανολέων

Την ανανέωση της συνεργασία του με τον Κώστα Κανδανολέων για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, διατηρώντας στο δυναμικό του τον Έλληνα πολίστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κανδανολέων για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, για το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο Σύλλογος συνεχίζει τις ανανεώσεις στο τμήμα υδατοσφαίρισης με τον Κώστα Κανδανολέων που αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα και τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κανδανολέων ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και για τη νέα σεζόν θα φοράω το σκουφάκι του Παναθηναϊκού. Η περσινή σεζόν ήταν η βάση για να αρχίσει να δημιουργείται μια ομάδα αντάξια του ονόματος του Παναθηναϊκού. Μαζί με τους συμπαίκτες μου είμαι σίγουρος πως θα καταβάλλουμε τα μέγιστα για μια καλή πορεία στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ