ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγωδία στα Τέμπη: Σήμερα αναμένονται οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες για την εξέταση του καταγραφικού

Με τη συνδρομή των Ιταλών και Τα συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων αναμένεται να συμπληρωθεί το τελικό πόρισμα από το οποίο θα φανεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.

Τραγωδία στα Τέμπη: Σήμερα αναμένονται οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες για την εξέταση του καταγραφικού

Σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσουν την πόρτα του εφέτη ανακριτή, Σωτήρη Μπακαΐμη, τέσσερις Ιταλοί εμπειρογνώμονες οι οποίοι θα εξετάσουν το καταγραφικό της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου με την εμπορική, στα Τέμπη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άτομα.

Με τη συνδρομή των Ιταλών, καθώς και με τα συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων που όρισαν οι δικαστικές αρχές, αναμένεται να συμπληρωθεί το τελικό πόρισμα από το οποίο θα φανεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα πέρα των εφτά για τους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μέχρι στιγμής.

Θυμίζουμε ότι τέσσερα άτομα κατηγορούνται για το κακούργημα της διατάραξης των συγκοινωνιών με τους δύο εξ αυτών να έχουν προφυλακιστεί. Πρόκειται για τον 59χρονο σταθμάρχη Λάρισας της νυχτερινής βάρδιας της 28ης, και τον επιθεωρητή του ΟΣΕ, που ήταν επιφορτισμένος με τις βάρδιες.

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 233.846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις κατηγορούνται επίσης για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και πρόκλησης σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Χθες, κατέθεσαν στον εφέτη ανακριτή, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ΟΣΕ καθώς και δύο μέλη της Επιτροπή Αξιολόγησης του οργανισμού, σχετικά με την εμπλοκή τους στη μετάταξη του 59χρονου σταθμάρχη και το όριο ηλικίας. Και οι τρεις κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ