ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Νιώθω πρωταθλητής, σημαίνει τα πάντα το νταμπλ»

Όλα όσα ανέφερε ο Κάρλος Ζέκα.

Ζέκα: «Νιώθω πρωταθλητής, σημαίνει τα πάντα το νταμπλ»

Ο Κάρλος Ζέκα μετά το νταμπλ αποχαιρέτησε την ομάδα και τους συμπαίκτες του και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό της ομάδας της Δανίας.

Σε δηλώσεις του έδειξε την χαρά του που αποχωρεί σαν πρωταθλητής από την Δανία αλλά εξέφρασε και την λύπη του για τους τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί όσο θα ήθελε.

«Νιώθω πρωταθλητής, επειδή κατάφερα να παίξω σε κάποια παιχνίδια. Δεν νιώθω ότι κατέκτησα το Κύπελλο, γιατί δεν έπαιξα εκεί καθόλου. Αλλά είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου και για μένα σημαίνει τα πάντα να ολοκληρώσω την ιστορία μου στην Κοπεγχάγη με το νταμπλ. Έκανα το καλύτερο δυνατό για να τους βοηθήσω σε κάθε τρόπο, όπως έκαναν κι εκείνοι για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, για τους οπαδούς και για την ομάδα», τόνισε ο διεθνής με την Ελλάδα μέσος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.