ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ο Λινγκρ, ο Πρεσιάδο και οι υπόλοιποι – Πού αλλού θα ενισχυθεί το τριφύλλι

Το Panathinaikos24.gr παρουσιάζει τον μεταγραφικό... χάρτι του Παναθηναϊκού. Τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι υποθέσεις που προχωρούν και οι... έξτρα προσθήκες σε περίπτωση πώλησης.

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Ο Λινγκρ, ο Πρεσιάδο και οι υπόλοιποι - Πού αλλού θα ενισχυθεί το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός προχωράει μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. Ο προγραμματισμός είναι οι πράσινοι να ενισχυθούν με 7-8 παίκτες ενώ μάλιστα ο απώτερος σκοπός είναι 2-3 προσθήκες να έχουν γίνει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Λινγκρ, ο Πρεσιάδο και οι άλλοι στη λίστα

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί σε θέσεις που αφορούν και τις τρεις γραμμές της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται τόσο στην θέση 8 όσο και 10. Οι πράσινοι γι΄ αυτή την θέση έχουν κυκλώσει την περίπτωση του Λινγκρ. Ο Οντρέι Λινγκρ είναι ένας παίκτης που είχε τσεκάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από το περσινό ματς του τριφυλλιού με την Σλάβια Πράγας, ενώ έγινε και προσπάθεια τον χειμώνα, με σκοπό να αποκτηθεί.

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει κάνει focus στην περίπτωσή του. Ο παίκτης θέλει μια νέα περιπέτεια στην καριέρα του και παρότι έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την Σλάβια, αν τσέχικη ομάδα ικανοποιηθεί οικονομικά θα τον παραχωρήσει. Για την θέση αυτή φυσικά υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στην λίστα, αλλά ο Λινγκρ αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή.

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια στιγμή, σε προχωρημένο στάδιο είναι και το θέμα του δεξιού μπακ. Οι πράσινοι έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις παικτών. Ο ένας είναι ο Ανχελο Πρεσιάδο που αγωνίζεται στην Γκενκ. Το συμβόλαιο του ναι μεν τελειώνει, αλλά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης.

Το όνομα του άλλου δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο και αυτή την περίπτωση την δουλεύει το τριφύλλι και θα αποφασιστεί μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα ποιος τελικά θα αποκτηθεί.

Οι υπόλοιπες θέσεις και οι… πινελιές στην επιθετική γραμμή

Οι πράσινοι θα πάρουν έναν αριστερό μπακ για να πλαισιωθεί ο Χουάνκαρ. Ο μπακ που θα έρθει θα είναι εξίσου καλός με τον Ισπανό, με σκοπό και ο Χουάνκαρ να έχει ανταγωνισμό ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στα χέρια του δύο αξιόπιστες λύσεις στην θέση αυτή.

Δεδομένο θεωρείται ότι θα αποκτηθεί ένας στόπερ που να μπορεί να διεκδικήσει φανέλα βασικού για να πλαισιώσει το δίδυμο Μάγκνουσον  – Σένκεφελντ,μαζί φυσικά με έναν εκ των Σάρλια – Πούγγουρα. Αν αποχωρήσει από την άλλη και ο Σάρλια και ο Πούγγουρας,τότε η πρόθεση είναι να αποκτηθούν δύο παίκτες.

Στα χαφ από την άλλη πολλά θα κρίνει η υπόθεση Κουρμπέλη. Αν τελικά μείνει ο αρχηγός, τότε η απόκτηση άλλου χαφ δεν είναι στα άμεσα πλάνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει παίκτη μέσα στο καλοκαίρι εκεί.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν θα αποκτηθεί ένα εξτρέμ ενώ θα έρθει και μια λύση ακόμα για την κορυφή.

Ο σκοπός είναι οι κινήσεις που θα γίνουν να ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα με την πρόκριση στους ευρωπαϊκούς ομίλους να αποτελεί τον πρώτο και βασικό στόχο. Την ίδια στιγμή φυσικά στόχος θα είναι και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Τέλος, τα δεδομένα για τις μεταγραφές θα αλλάξουν αν πουληθεί κάποιος παίκτης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν λοιπόν φύγει κάποιος, τότε το κενό του θα αναπληρωθεί με κάποιον καλύτερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.