ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Παναθηναϊκός για Μίροτιτς»

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο η καλύτερη επιλογή για τον Νίκολα Μίροτιτς θα είναι ο Παναθηναϊκός.

«Παναθηναϊκός για Μίροτιτς»

Στο κάδρο του Παναθηναϊκού βάζει Τούρκος δημοσιογράφος τον Νίκολα Μίροτιτς.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ανίλ Γιουσάλ ανέφερε στο Twitter πως ο Μίροτιτς θα ήταν προτιμότερο να πάει από τις ευρωπαϊκές ομάδες στον Παναθηναϊκό και να αγωνιστεί κάτω από τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά:

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 5.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτή ήταν η μεγάλη βόμβα. Ο Μίροτιτς δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Προφανώς με τα σημερινά χρήματα που παίρνει, θα ήταν καλύτερο για αυτόν να επιστρέψει στο NBA. Στην Ευρώπη νομίζω ότι υπάρχουν 1-2 δυνατότητες. Το πρώτο είναι η Μονακό, αλλά το καλύτερο σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι η απόδοσή του με τον Εργκίν Αταμάν θα είναι πολύ παραγωγική.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ