ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνάντηση στην Πόλη για Αταμάν-Ραζνάτοβιτς (Pic)

Την ευκαιρία να συναντήσει τον Εργκίν Αταμάν στην Κωνσταντινούπολη είχε ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Συνάντηση στην Πόλη για Αταμάν-Ραζνάτοβιτς (Pic)

Με φόντο τον Βόσπορο και σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, υπήρξε η συνάντηση των δύο ανδρών, με τον γνωστό ατζέντη να δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία.

Ο Σέρβος ατζέντης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδίου του στην Πόλη, φρόντισε να βρεθεί με το νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού, όπου και συζήτησαν για διάφορα θέματα. Μάλιστα άφησε και το σχετικό σχόλιο στη φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σύντομη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη και μακρά συζήτηση με τον Εργκίν Αταμάν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ