ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Οι τελικοί είναι μια ευκαιρία να εξιλεωθούμε»

Όλα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, ενόψει των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό, στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τον αγώνα με αντίπαλο το Περιστέρι.

Σερέλης: «Οι τελικοί είναι μια ευκαιρία να εξιλεωθούμε»

Ως μια μεγάλη ευκαιρία για εξιλέωση για την κάκιστη χρονιά που κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να δουν οι παίκτες του τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό, σχολίασε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ετοιμότητα των Παπαγιάννη και Ουίλιαμς, ενώ ανέλυσε την εικόνα του «τριφυλλιού» σε όλη τη σειρά κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Είχαμε ένα διάστημα στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου που χάσαμε καλάθια από κάτω από τη ρακέτα και αυτό μας δημιουργήσει άγχος και νεύρα, κάτι που έδωσε στο Περιστέρι να πλησιάσει στους 2 πόντους από μία διαφορά 10-12 πόντων. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να παίξουνε την άμυνα των πρώτων 15 λεπτών. «X- Factor» ήταν ο Αγραβάνης σήμερα. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για πολύ καλή σεζόν που κάνει». 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν οι παίκτες σκέφτονται τις σαρωτικές αλλαγές του καλοκαιριού που έρχονται: «Έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε στον Παναθηναϊκό, που οι παίκτες δεν το σκέφτομαι και εγώ καθόλου. Ήξερα ότι από την πρώτη μέρα που ήρθα ότι μπορεί να ερχόταν άλλος προπονητής. Αλλά για να είμαι δίκαιος και οι παίκτες είναι επαγγελματίες και κάνουν ό,τι μπορούν καλύτερο».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που δεν έχει χημεία και αυτοματισμούς στην επίθεση και δεν μπορεί να βρει τώρα στις τελευταίες μέρες, για αυτό πρέπει να ζει και να πεθαίνει με την άμυνα του. Αν σκεφτόμαστε να πάρουμε τα ματς από την επίθεση δεν είμαστε καλά στην άμυνα.

Για τον Ολυμπιακό θα χρειαστούν πολύ περισσότερα. Παίζουμε με μία ομάδα αρμάδα που όλη τη σεζόν είχε πολύ καλή απόδοση, έχασε στα 3 δευτερόλεπτα το ευρωπαϊκό και δεν αρκεί ένα ή δύο καλά δεκάλεπτα. Πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω». 

Για την κατάσταση των Ουίλιαμς και Παπαγιάννη: «Είναι άλλος ένας παίκτης που δεν είναι σε ρυθμό. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράματα σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση, κάτι που δεν είναι εύκολο. Κάποιες φορές το επιθετικό του ταλέντο που έχει, που έχει γιατί είναι πολύ καλός παίκτης, πρέπει να το θυσιάσουμε για να πάρουμε άλλα πράγματα και σε κάποια ματς έχει γίνει κομβικός ο Μαντζούκας και ο Αγραβάνης. 

Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη. Ο Παπαγιάννης βάζει ανεξήγητα μια πίεση στο μυαλό του γιατί είμαι αρχηγός και θέλει υποστήριξη. Τα παιδιά πρέπει να δουν τα ματς σαν μια ευκαιρία να εξιλεωθούμε για την κακή σεζόν που έχουμε κάνει».

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό και αυτός έχει το πρέπει: «Είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρι εκεί. Είμαστε στον Παναθηναϊκό, την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους, οπότε έτσι κι αλλιώς έχουμε το πρέπει, αν και δεν έχουμε παίξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό όλη την χρονιά. Πρέπει πνευματικά να είμαστε έτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...