ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί όσο πιο σύντομα γίνεται με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να γίνεται ο άνθρωπος που θα βοηθήσει ώστε να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει περίπου επτά μεταγραφές το καλοκαίρι, ενώ αν αποχωρήσει κάποιο βασικό στέλεχος της ομάδας θα υπάρξει και περαιτέρω προσθήκη.

Ωστόσο προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός παίκτη που θα ενισχύσει την μεσοεπιθετιή γραμμή, με τον Οντρέι Λινγκρ της Σλάβια να είναι σε πρώτο πλάνο. Ο παίκτης δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την τσέχικη ομάδα και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον ντύσει στα πράσινα. Όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση του τσέχικου πρωταθλήματος.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε πρώτο πλάνο για το τριφύλλι είναι να κινηθεί για αριστερό μπακ και δεξί μπακ, αλλά και για στόπερ όσον αφορά την άμυνα. Στην μεσαία γραμμή θα αποκτηθούν δυο χαφ, ένα πιο επιθετικό και ένα πιο αμυντικό.

Την ίδια στιγμή οι πράσινοι θα κινηθούν για ένα εξτρέμ, αλλά και για σέντερ φορ που θα πλαισιώσει Σποραρ και Ιωαννίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.