ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: H επιστροφή Αϊτόρ τον αλλάζει! (vids)

Ο Παναθηναϊκός στην έναρξη των υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν θα έχει ξανά τον Αϊτόρ στην διάθεσή του, πράγμα που θα του δώσει άλλο αέρα.

Παναθηναϊκός: H επιστροφή Αϊτόρ τον αλλάζει! (vids)

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα ήταν εκ των μεγάλων άτυχων του Παναθηναϊκού την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Ισπανός εξτρέμ έκανε ονειρικό ξεκίνημα στη σεζόν με 8 γκολ σε 9 εμφανίσεις και δύο ασίστ στο πρωτάθλημα. Την 9η εμφάνιση του στην Super League υπέστη ρήξη χιαστού, που τον άφησε εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

O Αϊτόρ από το δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι τον τραυματισμό του στα μέσα της δεύτερης σεζόν του Σέρβου προπονητή. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε πάρει από τον χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδηγούσε στην κορυφή. Ήταν ο παίκτης που μπορούσε να κάνει την διαφορά σε κάθε παιχνίδι και να βάλει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού το απρόβλεπτο.

Ο Αϊτόρ έλειψε πολύ από το τριφύλλι το τελευταίο εξάμηνο και ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του καθώς ποντάρει πολλά σε αυτόν. Ο Ισπανός έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και στην έναρξη της προετοιμασίας στις 15 Ιουνίου θα δώσει κανονικά το παρών. Θα είναι απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ισπανός μπορεί να αλλάξει κατά πολύ τον Παναθηναϊκό. Μπορεί λοιπόν να τον κάνει ακόμα πιο απειλητικό από τα άκρα και να πετύχει τέρματα που να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Ταυτόχρονα με τον Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός κερδίζει άλλο έναν παίκτη στο αριστερό άκρο, τον Χουάνκαρ. Η συνεργασία τους ήταν εκπληκτική στον πρώτο γύρο και γενικότερα όποτε έχουν παίξει μαζί δημιουργούν ένα εκπληκτικό δίδυμο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει πως και πως τον Αϊτόρ, προκειμένου να αποκτήσει άλλη μια λύση στα εξτρέμ. Αν λοιπόν ο Αϊτόρ είναι στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας (που θα είναι), τότε ο Παναθηναϊκός στα ευρωπαϊκά προκριματικά μπορεί να παρουσίασει λόγω του Αϊτόρ ένα ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Στα ματς που και η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, ο Ισπανός εξτρέμ μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ξανά σε ευρωπαϊκό όμιλο και κάπως έτσι η ομάδα να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο την χρονιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.