ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «Προχωρούν οι πρόδρομες εργασίες στο Βοτανικό – Σε 36 μήνες έτοιμο το γήπεδο»

Όλα όσα ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης σε σύνεντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,3.

Μπακογιάννης: «Προχωρούν οι πρόδρομες εργασίες στο Βοτανικό - Σε 36 μήνες έτοιμο το γήπεδο»

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων στον ΣΚΑΪ 100,3: 

Για το γήπεδο του ΠΑΟ, τον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση: «Έχουν ξεκινήσει εδώ και 2-3 μήνες οι πρόδρομες εργασίες. Το χρονοδιάγραμμα λέει ότι θα είναι έτοιμο σε 36 μήνες και αν τελειώσει νωρίτερα η κοινοπραξία, προβλέπεται να πάρει μπόνους. Στον Βοτανικό έχουν γίνει ήδη ασφαλτοστρώσεις. Παράλληλα προχωράμε με τον ηλεκτροφωτισμό, ενώ γίνονται και εργασίες στο «Πέτρινο».

Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε απλά χωματουργικές εργασίες. Είναι εργασίες για την εξυγίανση του εδάφους αφού εκεί πετούσε ο καθένας ότι ήθελε. Μάλιστα ξέρουμε ότι είχε και εισιτήριο. Πλήρωνες, έμπαινες και άφηνες ότι ήθελες και έφευγες. Και όλα αυτά 1,5 χλμ από την Ομόνοια. Είναι πολύ σημαντικό που προχωρά η Διπλή Ανάπλαση.  Όταν παραδοθεί το γήπεδο στον Βοτανικό, θα πέσει και ιστορική Λεωφόρος όπου θα γίνει ένα πάρκο και από κάτω υπόγειο πάρκινγκ. 

Στον Βοτανικό τρέχει και ένα δεύτερο έργο. Αυτό των υποδομών. Δημιουργούμε μια νέα πόλη εκεί. Δρόμους, πλατείες, κλπ. Το πράσινο θα ξεπερνά το 50% της ανάπλασης γιατί αυτό προβλέπει η συμφωνία.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 278.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, έχουμε πάρει τον Βοτανικό κήπο από το ΕΚΠΑ. Όταν φτιάχτηκε ο Εθνικός κήπος είχε φτιαχτεί και ο Βοτανικός για να τροφοδοτεί τον Εθνικό. Εκεί μέσα υπάρχει ένα μεγαλείο. Εκεί θα κάνουμε ένα έργο συντήρησης για να ανοίξει ξανά στο κοινό σε 1,5 με 2 χρόνια. Ταυτόχρονα, έχουμε πολλά κλειδωμένα πράσινα σημεία, όπως ο Αρδηττός που μπορείς να μπεις μόνο αν πηδήξεις το κάγκελο. Είμαστε λοιπόν στο παρά ένα για μα συμφωνία με το Ζάππειο να περάσει ο Αρδηττός στον Δήμο και να ανοίξουν 60 στρέμματα πράσινου στο κοινό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ