ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γενική συνέλευση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στις 18/06/23

Η ανακοίνωση του ΑΟ.

Γενική συνέλευση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στις 18/06/23

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: 

«ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Γραμματέα Γεν. Συνέλευσης

2. Αγωνιστικός Απολογισμός

Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού αγωνιστικής περιόδου 2022-2023

5. Έγκριση Προϋπολογισμού αγωνιστικής περιόδου 2023-2024

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το καταστατικό, στις 19-06-23,ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσια διάταξης.

Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ