ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Χαζίζα”!

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ντόλεβ Χαζίζα.

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον χαφ της Μακάμπι Χάιφα, Ντόλεβ Χαζίζα, κάνουν λόγο οι Ισραηλινοί.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός,η Παρτίζαν και η Σίβασπορ έχουν στη λίστα τους τον Ντόλεβ Χαζίζα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα του sport5.il αναφέρεται: «Η Μακάμπι Χάιφα έστειλε μήνυμα στους Ντόλεβ Χαζίζα και Ντία Σάμπα ότι υπάρχει η επιθυμία να τους αναβαθμίσουν οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του Ατζίλι. Ο Σάμπα μένει στις ΗΠΑ και υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, αλλά με την επιστροφή του στο Ισραήλ θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση, ενώ ο Χαζίζα από την πλευρά του ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, τη Σίβασπορ και την Παρτίζαν Βελιγραδίου».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.866 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.