ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτές είναι οι ακατάλληλες λόγω ποιότητας νερού παραλίες στην Αθήνα

Το Κέντρο Οικολογικών Ερευνών δημοσιοποίησε τις επτά παραλίες της Αθήνας που δεν πληρούν τα στάνταρ καταλληλότητας για μπάνιο, λόγω ποιότητας νερού.

Αυτές είναι οι ακατάλληλες λόγω ποιότητας νερού παραλίες στην Αθήνα

«Κόκκινο» σε επτά παραλίες στην Αθήνα έβαλε το Κέντρο Οικολογικών Ερευνών. Το ΠΑΚΟΕ κάνει κάθε χρόνο μετρήσεις και προσδιορισμό μικροβίων σε ελεύθερες και ελεγχόμενες παραλίες στον νομό Αττικής.

Από τους ελέγχους σε 50 παραλίες, προέκυψαν επτά που δεν πληρούν τα στάνταρ καταλληλότητας στις περιοχές Πειραιά, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γλυφάδας και Αλίμου.

Οι δειγματοληψίες για την Αττική ξεκίνησαν στις 2 Μάιου και τέλειωσαν στις 6 Μάιου, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ξεκίνησαν στις 8 Μάιου και τέλειωσαν στις 18 Μάιου

Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη…
Δήμαρχος Αθηναίων: Αδιανόητο ποσοστό Μπακογιάννη… 233.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά, οι παραλίες που κρίθηκαν ακατάλληλες: 1. Πειραιάς. Παραλία Φρεατίδα. Ακτή Θεμιστοκλέους. 2. Πειραιάς. Παραλία Φρεατίδα. Στη μέση της Παραλίας. 3. Πειραιάς. Παραλία Βοτσαλάκια. Ολυμπιακός όμιλος χειμερ. Κολυμβ. 4. Πειραιάς. Παραλία Βοτσαλάκια. 100 μέτρα από το σημείο 3. 5. Παλαιό Φάληρο. Παραλία Φλοίσβου. Τέλος παραλίας. 6. Δήμος Γλυφάδας. Παραλία Γλυφάδας. Ακτή Β’. Οδός Μάρως και Διαδόχου Παύλου. 7. Δήμος Γλυφάδας. Παραλία Γλυφάδας. Ακτή Β’, τέλος Παραλίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ