ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Φακούντο Σάντσες

Η ΑΕΚ Λαρνάκας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Φακούντο Σάντσες.

Επίσημο: Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Φακούντο Σάντσες

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο (07/03/1990) Αργεντινό δεξιοπόδαρο αμυντικό Facundo Sanchez για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

O Facundo Sanchez τις τρεις τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όπου και πραγματοποίησε 65 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε 2 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την CA Colon (5 συμμετοχές) και ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά στις Defensa y Justicia (30 συμμετοχές, 1 γκολ), Club Atletico Tigre (60 συμμετοχές, 6 γκολ) και Estudiantes de La Plata  (142 συμμετοχές, 12 γκολ)».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.310 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.