ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Απόφαση για δυο βασικούς χαφ – Τι γίνεται με Γκάνεα και αριστερό μπακ»

Τα νέα από την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού και το μεταγραφικό κομμάτι, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Απόφαση για δυο βασικούς χαφ - Τι γίνεται με Γκάνεα και αριστερό μπακ»

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και την απόφαση για ποιοτική αναβάθμιση στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση δυο χαφ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης. Επίσης, αναφέρθηκε στη βελτίωση της κατάστασης του Γκάνεα και τις πιθανότητες απόκτησης αριστερού μπακ.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός στο κομμάτι της μεσαία γραμμής έχει κάνει προεργασία. Πάντα κοιτούσε παίκτες για τις θέσεις αυτές. Είναι βασική προτεραιότητα οι δυο βασικοί χαφ, ένας στο 10 και ένας παίκτης στο 8 και το 6, δυο θέσεις που έπαιζε ο Κουρμπέλης. Παίκτες που θα αναβαθμίσουν τη μεσαία γραμμή με δημιουργία και γκολ. Τρίτη προτεραιότητα είναι η θέση του στόπερ. Σίγουρα θα πάρει και κεντρικό αμυντικό η ομάδα, από τη στιγμή που αποχωρεί και ο Πούγγουρας».

Για τα ακραία μπακ και τον Γκάνεα: «Πάντα στο πλάνο είναι η αναβάθμιση στη θέση δεξιού μπακ. Όσο για τα αριστερά, οι εξετάσεις του Γκάνεα έδειξαν ότι είναι καλύτερα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε γιατί είναι λεπτό ζήτημα. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει μια απόφαση γι αυτό το θέμα. Ο Γκάνεα είναι έξι μήνες εκτός και είναι πιθανό να αποκτηθεί κι ένας αριστερός μπακ. Είναι μια απόφαση που θα ληφθεί αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 258.897 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ