ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επικός «Κάρα» για Ρομπέρτο Κάρλος: «Μετά από χρόνια μου είπε που μπλοκάρει πιο καλά»! (Pic)

Ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στην Ινδονησία μαζί με τον Ρομπέρτο Κάρλος και με επική ατάκα μοιράστηκε στα social media, μια κοινή τους φωτογραφία.

Επικός «Κάρα» για Ρομπέρτο Κάρλος: «Μετά από χρόνια μου είπε που μπλοκάρει πιο καλά»! (Pic)

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, της Ίντερ αλλά και σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ινδονησία μαζί με άλλους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στο ποδόσφαιρο στα νέα παιδιά.

Μαζί με τον «Κάρα» βρίσκονται οι Ρομπέρτο Κάρλος, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν και άλλοι μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, ωστόσο ο Καραγκούνης μοιράστηκε μια φωτογραφία στα social media, με τον Βραζιλιάνο σπουδαίο άσο της Ρεάλ, συνοδεύοντάς την, με επική ατάκα.

«Μετά από πολλά χρόνια μου είπε που μπλοκάρει πιο καλά», έγραψε ο Γιώργος Καραγκούνης θυμίζοντας στους παλαιότερους το σύνθημα που ακούστηκε στα γήπεδα στα τέλη της δεκαετίας του 90.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.